Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i (Viadidakt) Katrineholm och Vingåker

MoA Lärcentrum erbjuder kurser på distans med hög kvalitet och personlig karaktär, anpassade efter dina behov, intressen och önskemål. Våra distansutbildningar är utformade efter våra ledord; hjärtligt, inspirerande och engagerande. Alla våra lärare och medarbetare är noggrant utvalda med kvalificerad behörighet och erfarenhet. Vi strävar efter att alltid erbjuda snabb respons och lärare som finns där för dig. Våra distansutbildningar präglas av kvalitet och tillgänglighet i alla led; från inskrivning till kursuppgifter, från examinationer till betygssättning. MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997. Hos oss hittar du en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg.

Att studera på distans i Katrineholm / Vingåker innebär engagerade lärare med hög kompetens och en väl utformad läroplattform. Genom en tydlig struktur och tydliga kopplingar till kunskapskraven underlättar läroplattformen att ta sig igenom kursen. I läroplattformen har du också tillgång till bland annat självrättande tester, portfolio och diskussionsforum. Även på distans är vi tillsammans.

 

Varmt välkommen till MoA Lärcentrum i Katrineholm / Vingåker.

 

MoA Lärcentrum i (Viadidakt) Katrineholm och Vingåker erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsutbildning

Vård- och omsorgsutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri. Äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

Kom i kontakt

Kontaktperson

Malin Carlzon Friström
Rektor
010-207 06 01
malin.fristrom@moa-larcentrum.se


MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00

MoA Lärcentrum i Katrineholm och Vingåker (Viadidakt)