Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Uppsala

Har du bestämt dig för vad du vill arbeta med? Är det dags att byta bana och sadla om? Vägen till ditt nya jobb är närmare än du tror. MoA Lärcentrum erbjuder utbildningar som leder dig till dina framtida mål och drömmar. Vi erbjuder en fin gemenskap och lärare med såväl hög kompetens som stort engagemang. Idag finns vi i 30 av landets kommuner.

MoA Lärcentrum präglas av en öppen och välkomnande atmosfär. Våra värdeord är hjärtligt, inspirerat, engagerat och kvalitet. Hos oss är du som elev alltid i fokus.

Vad passar dig? Här kan du läsa till undersköterska med hälso- och sjukvårdsinriktning alternativt psykiatrisk inriktning. Vi erbjuder även en utbildning för dig som vill studera till vårdbiträde – samtidigt som du läser SFI/Grundläggande svenska som andraspråk.

Vi lägger stor vikt vid ett bra bemötande, god etik och ett fint förhållningssätt gentemot varandra. Det genomsyrar alla våra utbildningar. För oss är det självklart att anpassa utbildningen efter de behov, intressen och önskemål som du har. Tillsammans med din lärare utformas en individuell studieplan som läggs in i lärplattformen Itslearning. Där kan du på ett enkelt sätt följa dina framsteg under utbildningens gång. I studieplanen tar vi hänsyn till tidigare utbildning/-ar, yrkeserfarenhet och även livserfarenhet. Möjlighet till validering av kurser eller delar av kurser finns. Det innebär att dina kunskaper och erfarenheter jämförs med de lärandemål som är uppsatta för utbildningen.

Med upplägget på våra utbildningar, de studiemöjligheter som ges och våra lärares yrkesspecifika kunskaper kan vi garantera att du lämnar oss väl förberedd inför nästa steg. I bagaget kommer du att ha goda teoretiska kunskaper, praktiska färdigheter och verklighetsförankrade erfarenheter.

Som en av landets ledande utbildningsaktörer inom vård och omsorg vet vi att du kommer vara attraktiv på arbetsmarknaden efter din tid hos oss. Med över 20 års erfarenhet av vårdutbildningar inom Komvux kan vi vår sak.

Mer information om alla utbildningar hittar du längre ner på sidan under respektive yrkeskategori. Välj det yrke som du är intresserad av och läs mer om kurser och innehåll.

Hjärtligt välkommen till MoA Lärcentrum i Uppsala! Hos oss är det roligt att lära sig saker.

MoA Lärcentrum i Uppsala är certifierade av Vård- och Omsorgscollege.

Just nu hos MoA

26 okt 2020

Vi söker vård- och omsorgslärare till vår skola i Älvsjö, Stockholm

Läs hela nyheten
12 okt 2020

Nu har du möjlighet att studera via KOMVUX med aktivitetsstöd

Läs hela nyheten

Prövning & prov

MoA Lärcentrum i Uppsala erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Vårdbiträde med SFI/SVA grund - klass

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Undersköterska Hälso och sjukvård, 1500p

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Undersköterska – Psykiatri, 1500p

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Fördjupning Hälso- och sjukvård, 700p

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Fördjupning psykiatri, 700p

Gå till utbildningen
 

Etik och människans livsvillkor, 100p

Gå till utbildningen
 

Hälsopedagogik, 100p

Gå till utbildningen
 

Medicin 1 150p

Gå till utbildningen
 

Medicin 2, 100p

Gå till utbildningen
 

Samhällsbaserad psykiatri, 100p

Gå till utbildningen
 

Specialpedagogik 1, 100p

Gå till utbildningen

Kom i kontakt

Kontaktperson

Jeanette Zetterqvist
Verksamhetschef
jeanette.zetterqvist@moa-larcentrum.se
010-207 06 01

MoA Lärcentrum i Uppsala

St Olofsgatan 9B
753 21 Uppsala