Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Södertälje

MoA Lärcentrum erbjuder intressant utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

Vi är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997 och erbjuder en trivsam arbetsmiljö med ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang.

Tillsammans med studievägledare och lärare utformar du en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkes- och livserfarenhet. Det finns möjlighet till validering av kurser eller kursmoment beroende på vilken tidigare kunskap du kan visa upp.

Du är alltid välkommen att vara i våra skollokaler för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa.

Längre ner på sidan under respektive yrkeskategori hottar du information om våra utbildningar. Välj det yrke som du är intresserad av och läs mer om kurser och innehåll.

 

Hjärtligt välkommen att börja hos oss!

 

MoA Lärcentrum Huddinge

Hur du söker kurser på MoA 

Prövning & Validering

Prövningstillfällen 2023,  MoA Huddinge

V. 2 11 januari Anmälan senast 30 dagar innan.
V. 17 26 april Anmälan senast 30 dagar innan.
V. 22 31 maj Anmälan senast 30 dagar innan.
V. 37 13 september Anmälan senast 30 dagar innan.
V. 47 22 november Anmälan senast 30 dagar innan.

Välkommen att kontakta skolan på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se för mer information.

Det är också via mail du anmäler dig för prövning. Skriv ditt fullständiga namn, hemkommun, kursen du önskar pröva i och om du har läst kursen tidigare (bifoga i så fall betyg)! Vi erbjuder endast prövning och validering i de kurser som ingår i det kursutbud vi har i din hemkommun, scrolla ner för att se vilka det är. Anmäl prövning och validering senast 30 dagar innan valt tillfälle. När du har gjort en anmälan så får du ett mejl med information om tider och hur du betalar.

Viktigt att tänka på innan prövning bokas!

En prövning i en kurs innebär att du på egen hand läser in en kurs och sedan gör en prövning på hela kursens innehåll utifrån det centrala innehållet, kursens syfte och kunskapskrav. Därefter får du ett officiellt betyg F-A. Prövningen omfattar hela kursen enligt den nationella kursplanen och testar alltså dina kunskaper mot Skolverkets nationella kursmål och betygskriterier. Dessa hittar du på skolverkets hemsida www.skolverket.se

Det är ditt eget ansvar att läsa in kursen inför prövningen. Du är själv ansvarig för att anmälan avser korrekt kurs, det kan inte ändras efter anmälan.

Vi kan rekommendera kurslitteratur men det är viktigt att använda fler källor och litteratur inför en prövning.

MoA Lärcentrum i Södertälje erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Hotell- och turismutbildning

Vår utbildning inom hotell och turism kan leda till arbete inom besöksnäringens olika yrkesområden. Utbildningen har stort fokus mot hotellbranschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Försäljning och serviceutbildning

Vår försäljnings- och serviceutbildning för arbete med administration, service och kommunikation. Du får grundläggande kunskaper om entreprenörskap och företagande.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

Läs om de lediga tjänsterna här.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Daniela Bethgabriel
Verksamhetschef / Rektor

Administrationen för allmänna frågor:
moa.stockholm@moa-larcentrum.se

Studie- och yrkesvägledare för ansökan och vägledning:
syv.stockholm@moa-larcentrum.se

Rektor:
daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Södertälje

Huddinge stationsväg 5, 141 35 Huddinge

Telefon: 010-2070601