Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Nyköping

I samarbete med Campus Nyköping erbjuder MoA Lärcentrum kurser inom vård- och omsorg samt barn- och fritid. Du kan läsa mer om aktuellt kursutbud på Campus Nyköpings hemsida här.

Hos oss möter du personal med stort engagemang och kompetens från sina respektive yrkesområden. Våra lärare har dessutom erfarenhet av undervisning för vuxna. Du som läser ett helt kurspaket genomför APL och skolan hjälper till att hitta en plats som passar just dig. Du som väljer att läsa på distans erbjuds varje vecka handledningstillfällen som ett stöd för dina studier. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet, anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

Skolan ligger på Blommenhovsvägen bara några minuters promenad från Campus Nyköping, här finns också gratis parkering för dig som kommer i bil.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997, idag finns våra skolor på flera orter runt om i hela landet. Vi erbjuder en trivsam miljö och ett flexibelt studieupplägg.

Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!
Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

 

MoA Lärcentrum är certifierade genom vård- och omsorgscollege

Just nu hos MoA Lärcentrum i Nyköping

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

 

Prövning

Den som är bosatt i landet och vill ha betyg från kommunal vuxenutbildning ska ha möjlighet att genomgå prövning i alla kurser som det sätts betyg på och i gymnasiearbete. Det här gäller även den som tidigare har fått betyg på kursen eller gymnasiearbetet. Att genomgå en prövning innebär att du testas i samtliga kunskapskrav i aktuell kurs. Kunskapskraven kan vara både teoretiska och praktiska. Efter genomförd prövning registreras betyget F – A. Hos oss på MoA har du möjlighet att anmäla dig för prövning i de kurser vi erbjuder i vårt kursutbud gentemot Campus Nyköping. Scrolla ner för att se vilka utbildningar och kurser vi erbjuder.

 

Välkommen att kontakta skolan på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se för mer information. För att genomgå prövning eller validering hos oss tar du först kontakt med SYV på Campus per mail: syv@nykoping.se

MoA Lärcentrum i Nyköping erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsutbildning

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsutbildning

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts du av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Carin Edward
Verksamhetschef

carin.edward@moa-larcentrum.se
Telefon: 010-207 06 01

MoA Lärcentrum i Nyköping

MoA Lärcentrum
Blommenhovsvägen 26
611 39 Nyköping

Telefon: 010-2070601