Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Jönköping

På MoA Lärcentrum i Jönköping står eleven och lärandet i centrum. Vi erbjuder utbildningar inom SFI, vård och omsorg, till väktare, barnskötare och elevassistent.

I Jönköping har MoA Lärcentrum funnits sedan 2006. Vår höga elevtrivsel och kvalitet har blivit ett signum för alla våra utbildningar. I Vuxenutbildningens öppna jämförelser har vi toppat listan sedan start.

Hos oss möter du våra handplockade MoA-lärare med stor kompetens och stort engagemang.  Vi har specialpedagoger och språkstöd som extra stöd till våra elever. Hos oss finns ett starkt engagemang för att alla elever ska nå sina mål.

Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värderingar: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet. Vi har under många år byggt upp ett nära samarbete med det lokala arbetslivet för att våra elever ska få jobb efter sin utbildning.

Hjärtligt välkommen att studera hos oss och få uppleva vår unika ”MoA-känsla”!

 

Alla utbildningar sker i samarbete med Jönköpings kommun.
MoA Lärcentrum är certifierat av Vård- och omsorgscollege.

 

                 

 

 

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Här kommer vi publicera information om prövningstillfällen.

MoA Lärcentrum i Jönköping erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsutbildning

Vård- och omsorgsutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri. Äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

SFI

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barnskötare

Barnskötare är utbildningen som riktar sig för dig som vill arbeta på till exempel förskola eller som elevassistent inom pedagogisk verksamhet.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Kontaktperson
Jessica Haage Falkenhäll
Verksamhetschef

Telefon: 010-207 06 01
E-post: jessica.haage@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Jönköping

MoA Lärcentrum
Ekhagsringen 11
554 56 Jönköping

Telefon: 010-207 06 01
E-post: moa.jonkoping@moa-larcentrum.se