Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Järfälla

Det är aldrig för sent att börja studera. MoA Lärcentrum erbjuder utbildningar som tar dig närmare dina framtida mål och drömmar. Välkommen till en liten skola med stor gemenskap och hög kompetens!

Våra utbildningars upplägg, studiemöjligheterna våra lärares kunskaper inom specifika yrken kan vi garantera att du lämnar oss väl förberedd inför nästa steg. I bagaget kommer du att ha goda teoretiska kunskaper, praktiska färdigheter och verklighetsförankrade erfarenheter.

Som en av landets ledande utbildningsaktörer inom vård och omsorg vet vi att du kommer vara attraktiv på arbetsmarknaden efter din tid hos oss. Med över 20 års erfarenhet av vårdutbildningar inom Komvux kan vi vår sak.

Utöver vår välrenommerade vård- och omsorgsutbildning erbjuder vi en barn- och fritidsutbildning med många yrkesutgångar samt en unik väktarutbildning. Vi har också kombinationsutbildningar, då du läser språk och yrkesinriktade kurser integrerat, att finnas i Solna. Du kan gå alla utbildningar både på distans eller i klass.

Mer information om samtliga utbildningar hittar du längre ner på sidan under respektive yrkeskategori. Välj det yrke som du är intresserad av och läs mer om kurser och innehåll.

MoA Lärcentrum i Järfälla erbjuder följande utbildningar


På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

MoA Lärcentrum i Järfälla