Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Halmstad

MoA Lärcentrum i Halmstad

Under sommaren 2020 öppnar vi vår skola i Halmstad.

Hos oss på MoA Lärcentrum i Halmstad kan du genom att läsa vår yrkesutbildning inom Barn- och fritid bli Barnskötare eller Elevassistent. Utbildningen passar dig som vill arbeta med människor inom förskola, skola eller fritidshem. Behovet inom dessa områden är stort, eftersom många anställda kommer att gå i pension inom de närmsta åren. Utbildningen passar dig som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du är lugn, har tålamod och stimuleras av att ge alla en trygg och god lärandemiljö.

Det aktuella kursutbudet finns uppdaterat på Halmstad Lärcentrum där du även hittar datum för sökperioder och nästa kursstart.

På MoA Lärcentrum i Halmstad möter du personal med stort engagemang och kompetens. Våra lärare har dessutom gedigen erfarenhet av undervisning av vuxna elever. När du läser till Barnskötare eller Elevassistent ingår apl (arbetsplatsförlagt lärande) som en del i utbildningen. Skolan ansvarar för att hitta en plats som passar just dig. Vi erbjuder dig en rolig och spännande utbildning av hög kvalitet, anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

Skolan ligger på Industrivägen 4, i samma lokal som vår systerskola Veldi. Här finns gratis parkering för dig som kommer i bil.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997, idag finns våra skolor på flera orter runt om i hela landet, från Uppsala i norr till Lund i söder. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar.

Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!

Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Info om Barn- och fritidsutbildningen i Halmstad.

Se videon om Barn- och fritidsutbildningen.

 

Just nu hos MoA i Halmstad

Prövning och Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Halmstad erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsutbildning

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning som har många olika yrkesutgångar. Det är en utbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar, allt från små barn till vuxna!

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Hilda Curovac
Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: hilda.curovac@moa-larcentrum.se


MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum i Halmstad

Industrivägen 4,
302 41 Halmstad