Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Halmstad

På MoA Lärcentrum i Halmstad möter du personal med stort engagemang och kompetens. Våra lärare har gedigen erfarenhet av undervisning av vuxna elever. När du läser till barnskötare eller elevassistent ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande) som en del i utbildningen. Skolan ansvarar för att hitta en plats som passar just dig. Vi erbjuder dig en rolig och spännande utbildning av hög kvalitet, anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

Du hittar hela det aktuella kursutbudet uppdaterat på Halmstad Lärcentrum.

Skolan ligger på Klammerdammsgatan 2.

 

Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Info om Barn- och fritidsutbildningen i Halmstad.

Se videon om Barn- och fritidsutbildningen.

 

Prövning och Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Halmstad erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsutbildning

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Hilda Curovac
Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: hilda.curovac@moa-larcentrum.se


MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum i Halmstad

Klammerdammsgatan 2,
302 43 Halmstad