Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Göteborg

Du ansöker till våra utbildningar via Göteborgs stads vuxenutbildning https://goteborg.alvis.gotit.se/Student och/eller https://www.grvux.se

 

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Från och med augusti 2015 slår vi upp portarna till vår nya skola i Göteborg! Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Tillsammans med din personliga mentor utformas en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkeserfarenhet och livserfarenhet. Dessa delar är underlaget för din individuella studieplanering. Möjlighet till validering av kurser finns.

Skolan i Göteborg ligger på Östra Hamngatan 30-34 i ljusa och behagliga lokaler anpassade för lärande! Du är alltid välkommen att vara på skolan för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Hos oss på MoA Lärcentrum är det roligt att lära sig saker!

Vi har endast pedagogisk inriktning i Göteborg och därför kan kurser och kurslitteratur och det som står under läsperioder variera.

GBG-logo

 

Kursstarter för fristående kurser inom Försäljning och Service: 

  • Kursstart 7 augusti
    Ansökan öppen mellan 1 april – 15 maj
  • Kursstart 23 oktober
    Ansökan öppen 16 maj – 1 september

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hela eller delar av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Valideringsingång

Den här valideringsingången är för dig som har yrkeserfarenhet och kompetens inom yrkesområdet och som nu vill validera de kurser som du redan har kunskaper inom.

Du måste ha jobbat totalt minst 1 år på heltid inom den bransch du vill validera dina kunskaper mot.

Översiktlig kartläggning

Valideringen inleds med en översiktlig kartläggning, för att gå vidare i valideringsprocessen ska kunskaperna motsvara 20% av yrkesutbildningen. 

 

Fördjupad kartläggning

Om du har tillräckliga kunskaper att validera går du vidare till en fördjupad kartläggning. Här avgörs hur mycket du har att validera. Om det under den fördjupade kartläggningen visar sig att du inte har kunskaper som motsvarar hela yrkesutbildningen har du mölighet att komplettera med de kurser som behövs.

Kursstarter för valideringsingång: 

 

MoA Lärcentrum i Göteborg erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barnskötarutbildningen

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Lärling butikssäljare och E-handel

Lärlingsutbildningen Handel innehåller gymnasiekurser på 600 poäng inom handel.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Lärling butikssäljare med språkstöd

Lärlingsutbildningen Handel med språkstöd innehåller gymnasiekurser på 500 poäng inom handel som du läser kombinerat med svenska på antingen SFI-nivå och/eller svenska som andraspråk på grundläggande/gymnasienivå.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts du av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Hilda Curovac
Verksamhetschef / Rektor

Telefonnummer växel: 010-2070601
hilda.curovac@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum i Göteborg

Tel: 010-2070601
Östra Hamngatan 30–34
411 09 Göteborg