Synpunkter på utbildningen

Våra utbildningsorter

Eskilstuna

I Eskilstuna finns följande utbildningar: Försäljnings- och serviceutbildning, Ekonomi- och redovisningsassistent.

Gå till utbildningsort

Botkyrka

I Botkyrka finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Danderyd

I Danderyd finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning Undersköterska i äldreomsorg, Kombinationsutbildning till barnskötare, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Flen

I Flen finns följande utbildningar: Distanskurser, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Gnesta

I Gnesta finns följande utbildningar: Distanskurser via komvux, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Göteborg

I Göteborg finns följande utbildningar: Barnskötarutbildningen, Lärling butikssäljare och E-handel, Lärling butikssäljare med språkstöd.

Gå till utbildningsort

Halmstad

I Halmstad finns följande utbildningar: Barn- och fritidsutbildning.

Gå till utbildningsort

Huddinge

I Huddinge finns följande utbildningar: Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Hultsfred

I Hultsfred finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Högsby

I Högsby finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Järfälla

I Järfälla finns följande utbildningar: .

Gå till utbildningsort

Jönköping

I Jönköping finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, SFI, Barnskötare.

Gå till utbildningsort

Lidingö

I Lidingö finns följande utbildningar: Lärling Vård- och omsorgsutbildningen, Barn- och fritidsutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning till undersköterska i äldreomsorg, Vård- och omsorgsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Lärling barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Linköping

I Linköping finns följande utbildningar: Distanskurser, Vård- och omsorgsutbildning: undersköterska, Barn- och fritidsutbildningen, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Mjölby

I Mjölby finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Distanskurser, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Mönsterås

I Mönsterås finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Nacka

I Nacka finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Nykvarn

I Nykvarn finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Nyköping

I Nyköping finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning.

Gå till utbildningsort

Salem

I Salem finns följande utbildningar: Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Sigtuna

I Sigtuna finns följande utbildningar: Lärling vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Försäljning och serviceutbildning, Lärling barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Sollentuna

I Sollentuna finns följande utbildningar: Lärling Vård- och omsorgsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Lärling barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Solna

I Solna finns följande utbildningar: Lärling vård- och omsorgsutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Lärling barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Assistent marknadsföring, Inköpsassistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Sundbyberg

I Sundbyberg finns följande utbildningar: Distanskurser, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Stockholms stad (Älvsjö)

I Stockholms stad (Älvsjö) finns följande utbildningar: Kombinationsutbildning till barnskötare, Vård- och omsorgsutbildning, Hälsocoach, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning.

Gå till utbildningsort

Södertälje

I Södertälje finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning.

Gå till utbildningsort

Täby

I Täby finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Försäljning och serviceutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Uppsala

I Uppsala finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Undersköterska, 1500 poäng, Undersköterska påbyggnadspaket, 800 poäng.

Gå till utbildningsort

Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns följande utbildningar: Lärling vård- och omsorgsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Lärling barn- och fritidsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Vallentuna

I Vallentuna finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Vaxholm

I Vaxholm finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Försäljning och serviceutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

(Viadidakt) Katrineholm och Vingåker

I (Viadidakt) Katrineholm och Vingåker finns följande utbildningar: Vård- och omsorgsutbildning, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Vimmerby

I Vimmerby finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Värmdö

I Värmdö finns följande utbildningar: Yrkesväktarutbildning, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Västervik

I Västervik finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Växjö

I Växjö finns följande utbildningar: Distanskurser.

Gå till utbildningsort

Åkersberga/Österåker

I Åkersberga/Österåker finns följande utbildningar: Kombinationsutbildning till barnskötare, Kombinationsutbildning undersköterska i äldreomsorg, Barn- och fritidsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning, Yrkesväktarutbildning, Försäljning och serviceutbildning, Hotell- och turismutbildning, Försäljning och serviceutbildning, HR-Assistent, Distanskurser.

Gå till utbildningsort