Synpunkter på utbildningen
26 oktober, 2020

Vi söker vård- och omsorgslärare till vår skola i Älvsjö, Stockholm

Uppdraget är på heltid och i arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans främst i vård- och omsorgsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår. APL-besök ingår också i tjänsten.

Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Det värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Du ska ha lärarexamen samt helst lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet. Är du legitimerad sjuksköterska är det något vi ser positivt på. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstid: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning 6 månader)

Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till lotta.andersson@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med att söka tjänsten. Telefonsamtal undanbedes vänligt men bestämt då möjlighet till frågeställning ges i en eventuell rekryteringsprocess.!

Ansök senast 2020-11-20