Synpunkter på utbildningen
11 november, 2020

Vi söker en vårdlärare till MoA Lärcentrum i Linköping

Läs hela annonsen och ansök på: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24362270 

Uppdraget är på hel- eller deltid (80-100%). I arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans för elever inom vuxenutbildningen. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer, rutiner och policys. Administrativa uppgifter som hör till uppdraget så som för- och efterarbete i kursen ingår.  

Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Det är värdefullt om du har förmåga att se möjligheter, vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt. 

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Vi ser gärna att du har lärarexamen samt lärarlegitimation och att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Sharepoint och Itslearning är det ett plus men inget krav.