Synpunkter på utbildningen
3 oktober, 2020

Vi söker en specialpedagog till MoA Lärcentrum i Jönköping

Vi söker en specialpedagog med placering i Jönköping! Vill du vara med och bidra med din kompetens i en utbildningskoncern som befinner sig i en spännande tillväxtfas? Läs vidare!

Ditt arbete kommer bestå utav att hitta väl fungerande rutiner för att kartlägga elevernas olika förutsättningar för utbildning och fånga upp de elever som har behov av stöd och extra anpassningar. Du ansvarar för att utveckla rutiner för hur en specialpedagog samarbetar med annan pedagogisk personal kring elever som har behov av extra stöd. Du kommer planera och genomföra grupp- och individhandledningar på våra skolor, både digitala och fysiska, med pedagogisk personal och elever. Samverkan med andra instanser som Specialpedagogiska myndigheten (SPSM), Föreningen för funktionshindrade och med läs- och skrivsvårigheter (FMLS) ingår också i rollen.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där idéer och förslag på förbättringar och arbetssätt uppmuntras. 30 dagars semester och friskvårdsbidrag är bara några av de förmåner som ingår. Du kommer att utgå från vår enhet i Jönköping där MoA lärcentrum och Veldi Kompetens delar lokaler, men tjänsten innebär en del resande då du kommer att stödja och handleda personal och elever på andra orter, främst Göteborg.

Läs hela annonsen och ansök på: https://jobb.veldikompetens.se/lediga-jobb/63/jobbannons