Synpunkter på utbildningen
31 mars, 2020

Vi söker en lärare till vår handel- och administrationsutbildning i Göteborg

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats där du kommer ha ett nära samarbete med dina kollegor, möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och där idéer och förslag på förbättringar och arbetssätt uppmuntras. 30 dagars semester och friskvårdsbidrag är bara några av de förmåner som ingår.

Ditt arbete kommer bestå största delen av att följa upp lärlingar inom handels men också klass och distansundervisning för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt tillhörande uppgifter, såsom administrativa uppgifter och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Anskaffning och uppföljning av APL-placeringar och APL-besök ingår också i uppdraget.

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Har du utbildning och erfarenhet av att utbilda inom fler ämnen är det meriterande. I uppdraget har man ett nära samarbete med en SFI lärare för att utveckla denna utbildningsform.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår handels- och administrationsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis och It’s learning är det ett plus.

Tillträde: 2020-08-01 eller Enligt överenskommelse

Arbetsomfattning: Deltid/heltid

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader)

Löneform: Fast månadslön. MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

Kontaktperson: Mia Castenbrandt

Mail: mia.castenbrandt@moa-larcentrum.se

(Tel:) 070–8103571

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: mia.castenbrandt@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

Ansök senast 2020-05-01

Om företaget

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 12 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, handels- och administrationsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!