Synpunkter på utbildningen
26 oktober, 2020

Vi söker en lärare till Barn och fritidsprogrammet i Göteborg

I arbetsuppgifterna ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra undervisning i klassrum och på distans. Allt i enlighet med gällande regelverk och anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner samt våra interna riktlinjer och policys. Anskaffning och uppföljning av APL-platser ingår också i tjänsten.

Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever och det är därför viktigt att du är engagerad och har pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera våra elever. Du brinner för att arbeta nära eleverna i deras lärande och personliga utveckling genom att vara tillgänglig och hjälpa dem i deras studier. Du ska vara positiv till pedagogiskt arbete i arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team.

Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete, validering samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i barn- och fritidsprogrammet. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Har du erfarenhet av arbete i Alvis, Itslearning och Sharepoint är det ett plus.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetsomfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader)

Löneform: Fast månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning (MoA Lärcentrum har kollektivavtal).

Kontaktperson: Verksamhetschef/Rektor Hilda Curovac

Mail: hilda.curovac@moa-larcentrum.se

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till: hilda.curovac@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

Ansök senast 2020-11-16