Synpunkter på utbildningen
25 november, 2019

Vi fortsätter vårt långvariga samarbete med Mjölby – Mjölbyelever kan fortsatt ta del av våra kvalitativa distansutbildningar

Vi tror att distansstudier är framtidens sätt att utbilda sig på och det håller även Mjölby med om. Efter flera års samarbete vann vi återigen upphandlingen i Mjölby.

Efter att ha samarbetat Mjölby under en längre tid är vi på MoA-distans oerhört glada över att ha vunnit ännu en upphandling och få fortsätta samarbetet. Vi är stolta över att få fortsatt förtroende i att leverera distansutbildningar. Hos oss på MoA utgår vi alltid från våra ledord som är hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet och det formar givetvis våra distansutbildningar och denna fortsättning i Mjölby ser vi som ett kvitto på att Mjölby är nöjda och tycker att MoA gör ett bra jobb med kvalitet i fokus.

Vi ser nu fram emot att arbeta tillsammans med Mjölby under lång tid framöver och det ska bli spännande att tillsammans med dem växa och bygga vidare på det vi är bäst på – utbildningar för VUXNA.