Synpunkter på utbildningen
25 februari, 2019

Varmt välkommen på upprop och informationsträff

För alla er som börjar den 22 mars 2019 så kommer det hållas en träff för information som rör hela er studiegång, presentation av personal och genomgång av vår lär-plattform.

Vid uppstartstillfället får du information om skolan och utbildningen samt en genomgång av vår lär-plattform Itslearning och du kommer även få din individuella studieplan. Du kommer också få information om kurslitteratur.

Vill du redan nu söka CSN tänk då på att kommunen/Komvux du är antagen via är skolan du anger när du söker och då också dem som kommer sköta all rapportering till CSN (vi kommer informera mer kring detta på plats):

 

Vi kommer även be dig fylla i ett formulär för en individuell kartläggning. Det är viktigt att du tar med dig legitimation så att vi kan skriva in dig.

Om du har betyg sedan tidigare, ta med dessa så kan vi ta hänsyn till dessa när vi gör din studieplan. Tidigare arbetslivserfarenhet är också intressant för oss att veta.

Om Du inte har möjlighet att komma till det obligatoriska uppropet, så är det viktigt att Du hör av Dig till oss, så att vi vet att Du önskar behålla Din plats. Om Du inte hört av Dig inom fem dagar efter kursstart, måste vi meddela Din hemkommun att Du ej påbörjat Dina studier och du avregistreras då från utbildningen.

 

När: Den 12 mars kl. 14.00

 

Var: MoA Lärcentrum Södertälje, Lovisinsgatan 3, 151 73 Södertälje

 

Föranmälan: Ingen föranmälan krävs, meddela oss dock om du ej kan närvara.

 

Medtag: legitimation samt tidigare betyg och intyg.

 

Kontakt vid frågor: Välkommen att maila oss för mer information på moa.stockholm@moa-larcentrum.se eller ring oss på 010-2070601

 

Övrigt: Kan ni inte närvara men önskar behålla er plats i utbildningen så behöver ni innan den 22 mars kl. 12.00 skriftligen meddelas oss detta på moa.stockholm@moa-larcentrum.se annars kommer ni avregistreras från utbildningen.