Synpunkter på utbildningen
5 maj, 2017

Ny Verksamhetschef till MoA Lärcentrum i Göteborg

I augusti ser vi fram emot att hälsa vår nya verksamhetschef för Göteborg, Maria Hammar, välkommen till oss. Vi bad henne skriva en kort presentation av sig själv och vad hon kommer att fokusera på i sitt arbete hos oss. 

 

Mitt namn är Maria Hammar och jag kommer påbörja min anställning som  verksamhetschef för MoA och Veldi i Göteborg i början av augusti, vilket jag ser mycket fram emot!

Kort om min bakgrund. Jag är utbildad grundskollärare mot åk 4 – 9 inom SO. Jag har även en specialpedagogisk examen. Sedan 2010 har jag arbetat som rektor i kommunal regi och idag arbetar jag på en friskola.

Min drivkraft är att göra skillnad! Min målsättning är att skapa en trygg och stimulerande (lärande)miljö för mina elever och en fungerande organisation för min personal. Denna målsättning når jag tillsammans med mina medarbetare som har viljan att bedriva ett arbete som leder till skolutveckling.

Mitt fokus till hösten kommer att tillsammans med min personal bedriva ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Andra områden som jag brinner extra för är bland annat formativ bedömning/förhållningssätt samt elevhälsa.

Privat umgås jag med min man och tonårsdotter. God middag i goda vänners lag är aldrig fel! Träning och läsning är ett också ett måste för att få livskvalitet.

 

Vi vill hälsa Maria mycket varmt välkommen till MoA och Veldi.