Synpunkter på utbildningen
27 februari, 2017

Ny verksamhetschef i Linköping/Norrköping

image1 (002)

Mitt namn är Marie Lundeborg och jag kommer att påbörja min anställning som verksamhetschef för MoA i Linköping/Norrköping i början av maj.

Kort om min bakgrund: jag är legitimerad gymnasielärare i svenska och engelska. Sedan 2011 har jag arbetat som rektor på gymnasiet, både inom  privat och kommunal verksamhet. Senast kommer jag från Hermods vuxenutbildning i Linköping. Vad gäller det mer privata så är jag 37 år gammal, gift med Henric och har en son som heter Edvin och fyller 7 år i maj. Vi bor i Bankekind strax utanför Linköping. Mitt största intresse på fritiden är att träna, och jag har jobbat som instruktör på Campushallen i många år. Jag kör just nu klasser i Sh´bam och Bodycombat men har även utbildning i step up och aerobic.

Min bild av MoA i Linköping/Norrköping är att det är en mycket välrenommerad verksamhet som håller hög kvalitet. Jag ser fram emot att tillsammans med personalen fortsätta utvecklingsarbetet och leverera riktigt bra utbildning till våra vuxenelever. Frågor som jag brinner särskilt för är det formativa förhållningssättet i undervisningen samt elevhälsa, och detta är frågor som jag vill lägga mycket fokus på när jag kommit på plats.

Vi vill hälsa Marie varmt välkommen till oss på Moa- Lärcentrum och önskar henne lycka till i sitt uppdrag.