Synpunkter på utbildningen
1 februari, 2016

MoA Lärcentrum tar över Företagsskolan i Linköping fr.o.m. 2016

Nulink och vuxenutbildningen i Linköping Erbjuder sedan några år en företagskola för dig som vill starta företag eller om du har ett företag och vill få ditt företag att växa. När vi på MoA Lärcentrum fick frågan om vi vill bli den aktör som står för utbildningarna och därmed driva utbildningen tillsammans med Nulink och vuxenutbildningen var det ingen tvekan. En så unik och viktig utbildning vill vi verkligen vara en del av.

Vi är mycket glada att vi fick frågan och vi ska fortsätta förvalta och slipa på denna diamant till utbildning säger Roger Psajd och Jens Porsgaard som äger MoA-skolan. Eftersom vi själva är entreprenörer och driver företag vet vi behovet av att ha rätt kompetens för att lyckas med sin dröm och sitt företagande.

Eftersom utbildningen är kostnadsfri och håller högsta kvalitet rekommenderar vi alla företagare eller blivande företagare att gå denna utbildning. Det kommer öka din lönsamhet och minimera dina risker.

Om Företagarskolan

Företagarskolan bygger på visionen om konkret och direkt tillämpning av kunskaper i företagets dagliga verksamhet. Utbildningen är därför uppbyggd utifrån tre ämnesblock som du känner igen från din egen verksamhet. Efter varje föreläsningstillfälle ska du kunna gå hem och tillämpa det som du lärt dig i ditt eget arbete.

Lärarna som arbetar med Företagarskolan har alla egen erfarenhet av att driva företag, både som egna företagare eller som anställda. Man vet med andra ord att tid är en bristvara. Därför försöker man vara konkreta och direkta så att du snabbt ska känna att du har användning för det du lär dig.

I Företagarskolan innebär detta att du hela tiden arbetar med din verksamhet/idé och hur den framgångsrikt ska utvecklas. För att förenkla processen för dig som vill utveckla ditt företag så samarbetar Linköpings kommun och Företagsskolan med, NyföretagarCentrum, Wahlink, Vreta Kluster, ALMI Företagspartner, LEAD och Mjärdevi Science Park. Målet är att hitta den bästa vägen för ditt företag efter utbildningens slut.

Utbildningarna ingår i den kommunala vuxenutbildningen i Linköping via Kunskapstorget. Detta innebär att den är kostnadsfri under förutsättning att du fyllt 20 år och är skriven i Linköpings kommun.

Sök till Företagarskolan med planerad  kursstart 16/2. Du hittar hela schemat under ”Kursprocess”.

 

Sista ansökningsdag 5 februari.

Ansök genom att skicka din ansökan till:

Nulink AB Box 1293 581 12 Linköping