Synpunkter på utbildningen
10 juli, 2019

MoA Lärcentrum öppnar i nya lokaler i Ängelholm!

Med inflyttning nu i juli startar MoA upp i nya lokaler på Östergatan 26 då vi blir exklusiv leverantör till Ängelholms kommun för deras upphandlade utbildningar. De första eleverna kommer börja med introduktion nu i juli för att sedan studera vidare med sina olika utbildningar och kurser. Undervisning kommer ske både i klass och på distans och eleverna kan läsa både grundläggande som allmänna gymnasiala kurser i klass eller på distans men också kurser inom vård och omsorg och barn och fritid på distans. Samtliga kurser som behövs för att läsa till t.ex. undersköterska eller till barnskötare finns att välja på.

Ansökan till utbildningarna är öppen hela tiden och med kontinuerliga starter inom 1-2 veckor på distans och i klass ungefär var femte vecka, beroende på vilken kurs/utbildning.

Vi är mycket glada och stolta att få fortsätta med utbildningarna i Ängelholm, där vi har varit sedan 2015 och kommer fortsätta arbeta hårt för att ge en Ängelholms kommuns innevånare en vuxenutbildning av mycket hög kvalité!