Synpunkter på utbildningen
4 november, 2015

MoA Lärcentrum i Linköping startar upp handel- och administrationsprogrammet i januari!

Drömmer du om att jobba i eller driva en egen butik? Eller kanske något administrativt yrke som till exempel personal-, ekonomi- eller IT-administratör? Då är utbildning inom handel- och administrations något för dig!

MoA Lärcentrum kan stolt presentera att vi har fått förtroende av Linköpings kommun att bedriva utbildning inom handel- och administration, utöver våra utbildningar inom vård- och omsorg, barn- och fritid samt bevakningsbranschen (väktarutbildningen)!

I januari startar vi på MoA Lärcentrum upp kurser inom handel och Administration i Linköping! Du får möjlighet att utveckla din kunskap och dina förmågor som kommer väl till pass inom handel- och administrationsområdet. Du får läsa om logistik, marknadsföring, kundservice men får även lära dig om entreprenörskap och hur du driver ett eget företag. Du kan kombinera dina studier hos oss med jobb eftersom alla kurser går på distans.

 

Du söker som vanligt via din hemkommuns webbplats!

 

Senare under november månad kommer vi att lansera ytterligare en nyhet inom handel- och administration.. Håll utkik här på webben och på vår Facebooksida!