Synpunkter på utbildningen
20 januari, 2016

MoA Lärcentrum får ny Yh-utbildning till Specialistundersköterska i allmän och specialiserad palliativ vård!

Roliga nyheter för alla som är intresserade av att läsa Yh-utbildningen Specialistundersköterska i allmän och specialiserad palliativ vård!

MoA Lärcentrum har genom Östsvenska Yrkeshögskolan blivit beviljad att starta denna utbildningen på distans och halvfart med några sammankomster per år i Norrköping från HT16! Utbildningen är för dig som vill fördjupa din kompetens som undersköterska inom vård i livets slutskede samt öka dina yrkesmöjligheter inom vård och omsorg.

Östsvenska Yrkeshögskolan och MoA Lärcentrum var först i Sverige med att starta igång en YH utbildning inom palliativvård. Detta gör att vi idag har en lång erfarenhet och ett välarbetat kontaktnät inom vården. Utbildningen har genom åren varit mycket eftersökt och våra lärare har ett stort kunnande inom området.

Östsvenska Yrkeshögskolan är huvudman varför ansökan ska ställas till dem.  Är du intresserad av att söka utbildningen kan du även kontakta Caroline Norman på MoA Lärcentrum för information om ansökningsprocess, förkunskapskrav och alla tänkbara funderingar, tel: 070-2927286 eller caroline.norman@moa-larcentrum.se

 

Varmt välkommen till Yh-utbildning på MoA Lärcentrum!