Synpunkter på utbildningen
10 februari, 2016

MoA erbjuder nu elever som klarat vår ordinarie väktarutbildning en möjlighet till ordningsvaktsutbildning

Nu är det klart att MoA:s väktarelever får möjlighet att gå en ordningsvaktsutbildning efter sin VU2. Detta gör vår yrkesväktarutbildning ännu attraktivare på marknaden och anställningsbarheten efter utbildningen ökar ytterligare. Således blir det en win-win-win effekt för branschen, oss och våra elever.

Utbildningen är på fem dagar och kommer vara kostnadsfri.  Det finns dock några villkor för att få gå denna utbildning:

 

Utbildningen sker i BYA:s lokaler i Kista och eleven bekostar och ombesörjer själv resa och uppehälle. Det är ett begränsat antal platser på BYA:s kurser och det är de ordinarie kurstillfällena som platserna erbjuds på.

 

MoA Lärcentrum var först i Sverige med en yrkesväktarutbildning genom vuxenutbildningen. Idag är vi störst i Sverige på området och vår statistik visar idag att 98% av våra elever fått arbete direkt efter utbildningen. Totalt har MoA Lärcentrum fler elever som läser yrkesväktarutbildningen än alla andra utbildnings anordnare tillsammans.

 

Efterfrågan är nu extremt stor på anställningsbara väktare inom bevakningsbranschen och MoA:s utbildning värderas mycket högt i branschen. Detta vill vi också tacka alla våra tidigare elever som gör ett mycket bra jobb som väktare idag.

 

Vi arbetar ständigt på att utveckla vår utbildning tillsammans med väktarbolagen och fler positiva nyheter är att vänta inom kort.