Synpunkter på utbildningen
21 december, 2018

MoA byter lärplattform till It´s Learning

Den 1 januari kommer vi att gå över vår nya lärplattform It´s Learning.

Detta betyder att ni kommer att läsa klart er pågående kurs i Fronter och därefter kommer er nästkommande kurs att läsas i It´s Learning.

Inloggning
till Itslearning hittar ni på samma ställe som inlogg till Fronter på vår
hemsida www.moa-larcentrum.se längst uppe till höger.

Ni kommer att få utskickat inloggningsuppgifter via email när det är eran tur att gå över.

Instruktionsfilm om Itslearning kommer finnas inne i Itslearning i ert ortsrum MoA-Ängelholm-Info under fliken innehåll när ni har loggat in.

Varför byter MoA lärplattform?
För att kunna ligga i framkant och fortsatt kunna erbjuda er elever en toppenbra utbildning så är en modern och pedagogiskt uppbyggd lärplattform viktig. Funktionerna i Itslearning är generellt bättre än i Fronter och vi är övertygade om att ni kommer uppleva Itsearning både enklare och modernare att arbeta i och hjälpa och stödja er i era studier. Utvecklingen av Itslearnings funktioner kommer också gå snabbare än vad den kommer göra i Fronter.

Arbetet med att byta lärplattform är mycket omfattande.  Detta för att kunna säkerställa en trygg och säker övergång med så lite störningar för er elever som möjligt.

Har ni påbörjat er kurs innan den 1: a januari kommer ni att gå klart denna i Fronter, kurserna som statar efter den 1:a januari på börjas i It´s Learning.

Jag hoppas ni kommer att finna denna lärplattform bättre och säkrare.

Vi önskar er lycka till med era studier.