Synpunkter på utbildningen
6 juli, 2018

Hjärtligt välkomna på utbildningsseminarium i vår nya lär-plattform Itslearning

Som en del i vårt ständiga utvecklings- och kvalitetsarbete så har vi valt att gå över till en modern lär-plattform som är lätt att navigera sig i och som skapar förutsättningar för varje elev att nå mål och ständigt utveckla sig i utbildningsprocessen. För att kunna nyttja hela lär-plattformen och de funktioner som finns tillgängliga så delar vi upp utbildningen i en informationsdel och en workshop.

 

Under ca 3 timmar har vi ett seminarium där vi tillsammans titta närmare på vår nya lär-plattform och hur ni bäst nyttjar alla funktioner i er lärandeprocess.

Vi börjar träffen med att en av våra pedagoger på skolan går igenom de olika delarna av lär-plattformen, visar hur upplägget är, hur ni använder er av lär-plattformen optimalt, kommunicerar via lär-plattformen och nyttjar alla funktionerna.

Därefter delas inloggningsuppgifter ut till er som inte redan fått dem samt länken till inloggningssidan. För er som vill så kommer lånedatorer finnas på plats och ni har då möjlighet att logga in er och prova de olika delarna av lär-plattformen tillsammans med andra deltagare och personal på MoA. Här öppnar vi också upp för frågeställningar och tar tacksamt emot förslag, idéer, synpunkter och önskemål. Tänk på att det finns begränsat antal datorer så först till kvarn gäller.

 

När: Den 1 augusti kl. 13.30 i Kista

 

Var: MoA Lärcentrum Kista, Isafjordsgatan 30B

 

Föranmälan: Meddela oss att du kommer på moa.stockholm@moa-larcentrum.se

 

Medtag: Motivation och eventuella funderingar.

 

Kontakt vid frågor: Välkommen att maila oss för mer information på moa.stockholm@moa-larcentrum.se eller ring oss på 010-2070601

 

Övrigt: Lånedatorer kommer finnas på plats för den som behöver. Itslearning är anpassat till surfplattor och telefoner så det går bra att även bruka padda eller telefon. Vid sen ankomst så respekterar vi varandra genom att så tyst som möjligt hitta en plats och vänta med våra frågor tills den pågående genomgången slutförts. Vi kommer att bjuda på karameller och kakor.