Synpunkter på utbildningen
26 februari, 2019

Träffa oss på MoA på Framtidens utbildningmässa!

Framtidens utbildningsmässa är Nyköpings och Oxelösunds egen mässa för högre utbildning, yrkesutbildningar och eftergymnasiala studier. 28 februari på Sunlight Hotel.

Här får ni möjlighet att träffa universitet, högskolor, yrkeshögskolor, folkhögskolor och andra utbildningsanordnare som berättar om vilka utbildningar de erbjuder, hur det är att vara student och mycket mer!

Mässan är en plats där du kan låta dig inspireras till studier, få ökad kunskap om olika utbildningsvägar, studieekonomi och arbetsmarknadens behov av kompetens. Förutom utställare kommer det under dagen hållas öppna föreläsningar med nyttig information och inspiration kring de möjligheter som utbildning ger. Vi kommer även ha intressanta talare på scenen.

Studie- och yrkesvägledare kommer att finnas på plats för att svara på frågor om behörigheter och eftergymnasiala studier.

Keynote speaker
Som keynote speaker kommer ni få höra till den alltid så inspirerande och motiverande Caxton Njuki. Caxton delar med sig av sina erfarenheter om hur du kan öka din personliga kapacitet för att bättre lyckas med dina studier. Enkla och många gånger självklara tips för att just du ska kunna skapa den framtid du drömt om. Det som kännetecknar Caxton som föreläsare är energi och inspiration. Caxton talar på stora scenen kl 13:00

Föreläsningar
Under dagen kommer det bjudas på nyttiga och inspirerande föreläsningar. Föreläsningarna är öppna att gå på och kräver inte någon föranmälan.

Utställare

Tid
28 februari 2019. 10.00-17.00

Plats
Sunlight Hotel, Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Fritt inträde!

Mässan arrangeras av Campus Nyköping, Campus Oxelösund och Arbetsförmedlingen Södra Sörmland.

https://www.facebook.com/events/754565964882874/

Välkommen!