Synpunkter på utbildningen
21 januari, 2019

ARBETSMARKNADS- & REKRYTERINGSMÄSSA PÅ MOA LÄRCENTRUM I LINKÖPING

Den 13 februari kl 11 – 14 anordnar vi en mässa där ni som arbetsgivare får möjlighet att marknadsföra era verksamheter och rekrytera ny duktig personal.

På mässan träffar ni våra vuxenelever som läser termin 1, 2 och 3 på Vård-& omsorgsprogrammet samt Barn-& fritidsprogrammet och ni får en unik möjlighet att ta emot intresseanmälningar och CV,n samt träffa och prata med era framtida arbetskollegor.
Ni får tillgång till ett bord och en ”mässplats” här på skolan – Ågatan 53 – där ni kan marknadsföra er med ert eget mässmaterial såsom rollups och broschyrer etc.

Vi marknadsför mässan på skolan och i sociala medier, där vi även namnger de verksamheter som deltar under dagen. Självklart är mässan kostnadsfri för er! Vi bjuder 2 utställare/anmäld verksamhet på en lättare lunch och kaffe. Visst låter det intressant?!

Välkommen med din anmälan senast 1 februari till Helena via mail: helena.kallstrom@moa-larcentrum.se
I anmälan vill vi ha:
Företagsnamn/verksamhetsställe, kontaktperson med kontaktuppgifter samt gärna er logotype (för marknadsföring av dagen). För lunchplaneringen behöver vi även veta antalet personer samt ev. specialkost.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!