Synpunkter på utbildningen
23 september, 2019

Äntligen kan elever i Kalmar län ta del av våra kvalitativa distansutbildningar

Med stor glädje kan vi meddela att våra distansutbildningar nu finns att söka i Västervik, Vimmerby, Hultsfred, Mönsterås, Oskarshamn och Högsby.

Distansstudier är framtidens sätt att utbilda sig på. Detta viktiga uppdrag ska hjälpa många personer i denna bygd att utvecklas och kunna uppfylla sina drömmar genom studiernas kraft till utveckling.  Välj själv var och när du vill studera men välj självklart MoA-distans!

Hos oss på MoA utgår vi alltid från våra ledord som är hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet och det formar givetvis våra distansutbildningar. På MoA möts du av erfarna och behöriga lärare och noggranna, tillmötesgående administrativa medarbetare. Du får alltid snabb respons och MoA-lärare finns alltid här för dig! Distansutbildningen ska präglas av kvalitet och tillgänglighet i alla led från inskrivning, lärplattform, kursuppgifter, examinationer till betygssättning.  MoA-distans erbjuder kvalitet och flexibilitet utöver det vanliga vilket skapar goda förutsättningar för lärande!

 

Välkommen med din ansökan! Nu ser vi fram emot en bra start hos MoA för alla elever som vill börja studera hos oss!