Synpunkter på utbildningen

Distanskurser via Komvux

Distanskurser

MoA Lärcentrum ligger i framkant när det kommer till individualitet och flexibilitet. Vi erbjuder distansutbildningar för dig som till exempel redan har ett jobb, vill vidareutbilda dig och ha flexibla studier. På MoA Lärcentrum skapar vi möjligheter och ser individen bakom skärmen. Du kan läsa distans oberoende ort och våra engagerande lärare finns till för dig. Vi har många års erfarenhet och har drivit distansutbildningar sen 1997 med många nöjda elever.

 

Läs på Distans genom MoA

Kort om utbildningen

Du läser utbildningen via vår lärplattform där du hittar material, filmer, lämnar in uppgifter, med mera. Du får information om uppstart och hur du kommer igång med kurserna antingen vid en fysisk träff eller på distans, beroende på vilken kommun du bor i. I vissa kurser kan det finnas obligatoriska moment som måste göras på skolan, men i de flesta kurser kan du genomföra hela kursen på distans. Kurserna avslutas med examination.

Ansök

Alla ansökningar går genom respektive kommun. När du klickar på ansökningsknappen kommer du till kommunens ansökningssida. Saknas din kommun i listan?

Innehåll

Se kurser och litteratur

Studieformer

 • Distans

Distans

Som distanselev läser du kurser via vår lärplattform Itslearning. I Itslearning, i respektive kursrum, lägger ansvarig lärare ut material (filmer, länkar m.m.) till kursen. I kursrummet hittar du de uppgifter som är kopplade till kursen, mål och kunskapskrav. Eleven kommer lätt i kontakt med ansvarig lärare genom en notisfunktion. Möjlighet till stöd, så kallade studieverkstäder, erbjuds på de fysiska skolor som finns i området. Eleven läser heltid eller deltid och följer den kursordning som finns i din individuella studieplan. Ansvarig lärare erbjuder även handledning via Zoom.


Frågor & Svar

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta gärna oss på Moa Lärcentrum.
  [recaptcha]

  Kom i kontakt

  Kontaktperson

  Telefonnummer växel: 010-2070601

  MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 15.00. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

  MoA Lärcentrum

  Välj skola nedan för att komma i kontakt med MoA Lärcentrum i din ort.