Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Vindeln

Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda en av landets bästa distansutbildningar inom Barn- och fritid till våra elever i Vindeln.

MoA Lärcentrums utbildningar står för hög kvalitet och god service samt en speciell MoA-anda som både elever och lärare kan vittna om. Den grundar sig i en hjärtlig och inspirerande lärmiljö där vi har roligt, samtidigt som vi kan ställa krav på varandra. Som distansstuderande hos oss på MoA Lärcentrum får du en personlig lärare som hjälper dig att nå dina mål. Vi finns alltid till hands för dig.

Vårt samarbete med vuxenutbildningen i Vindeln startade 2014 och vi strävar efter att utvecklas ytterligare framöver.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997. Vi erbjuder ett flexibelt studieupplägg och hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar.

Välkommen som elev hos oss på MoA Vindeln.

Just nu hos MoA Lärcentrum i Vindeln

1 Jul 2016

Information för telefonsamtal till Jönköping och Nässjö sommaren -16

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Här kommer vi publicera information om prövningstillfällen.

MoA Lärcentrum i Vindeln erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet (BF) är ett yrkesprogram som har många olika yrkesutgångar. Det är ett program för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar, allt från små barn till vuxna!

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Stina Nordström
Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: stina.nordstrom@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Vindeln