Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Vaxholm

Enligt våra värderingar hjärtligt, inspirerat, engagerat och med kvalitet vill vi ge fler elever chansen att kunna studera på MoA Lärcentrum. Vår skola firar 2017 20 års jubileum med vårdutbildningar inom komvux. Det betyder att vi har lång erfarenhet av att utbilda undersköterskor med de olika utgångarna.

Med start i augusti 2017 välkomnar vi alla elever som söker i Norrort till våra nya skolor i Kista, Danderyd och Åkersberga. MoA Lärcentrum vill som vanligt bidra med att en utbildning där studiemiljön och kvaliteten på kunskaper när eleven är klar med sin utbildning är viktigt.

Vi erbjuder följande utbildningar:

Vård- och omsorgsutbildning med följande fördjupning äldreomsorg, hälso- och sjukvård, funktionsnedsättning och psykiatri

Barn- och Fritidsutbildningar med följande fördjupning barnskötare, assistent, pedagogisk verksamhet

Väktarutbildning

Tillsammans med BYA (Bevaknings och Yrkes och Arbetsmiljönämnden) och deras väktarutbildningar samlokaliserar vi nu vår vård-och omsorgsutbildning, barn och fritidsutbildning samt väktarutbildning.

Vi vill skapa en dynamisk studiemiljö där väktarelever möter Vård och omsorgselever och Barn och fritidselever. Detta kan också göra att vi får en bra mix mellan tjejer och killar på skolan.

Samtliga utbildningar kan du gå både på distans eller i klass. För distanselever som studerar Vård och Omsorgsprogrammet eller Barn och Fritidsprogrammet erbjuds handledning i Kista, Danderyd eller Åkersberga om man önskar. Vår väktarutbildning utgår från vår skola i Kista.

Hjärtligt välkommen att börja hos oss!

Söket för P4 är öppet 25 april – 11 juni och våra utbildningar är Vård och omsorgsprogrammet 1350 Poäng, Barn och fritidsprogrammet 1300 poäng, Väktarutbildning 1500 poäng.

 

Söket för P5 öppnar också 25 april och ligger öppet till 20 augusti.

P4 startar 7 augusti och P5 startar 16 oktober.

Just nu hos MoA

26 Jun 2017

Vi söker en lärare till Vård och omsorgsprogrammet i Stockholm

Läs hela nyheten

Prövning & prov

MoA Lärcentrum i Vaxholm erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Vård och omsorgsprogrammet

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn och Fritidsprogrammet

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

Gå till utbildningen

Kom i kontakt

Kontaktperson

Roger Psajd
TF Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: roger.psajd@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Vaxholm

Växel: 010-20 70 601