Synpunkter på utbildningen

Undersköterska Hälso och sjukvård, 1500p – klass

MoA Lärcentrum i Uppsala

Utbildningen syftar till att ge eleven förmåga att utföra arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsområdet såsom stöd och hjälp med personlig vård och omsorg, hushållsuppgifter samt administrativa, sociala och specialpedagogiska uppgifter. Att arbeta som undersköterska inom hälso- och sjukvården innebär att arbeta med omvårdnad av andra människor. Inom hälso- och sjukvårdens vårdavdelningar och mottagningar arbetar undersköterskan i team med andra undersköterskor, sjuksköterskor och läkare.

Arbetsplatsförlagt lärande (APL) under 12 v innebär heltidsnärvaro motsvarande 40 h/ vecka.

Kort om utbildningen

Förkunskaper: Godkänd i grundläggande svenska/svenska som andraspråk, eller motsvarande kunskaper.

Behörighet

Ansök

Alla ansökningar går genom respektive kommun. När du klickar på ansökningsknappen kommer du till kommunens ansökningssida.

Innehåll

Se kurser och litteratur

Studieformer

  • Klass

Klass

Klassrumsundervisning sker dagtid och du är schemalagd i skolan ett visst antal dagar/timmar per vecka , övrig tid studerar du hemma. I klassrumsundervisningen träffar Du en lärare vid varje lektionstillfälle. Undervisningen varieras med föreläsningar, studiebesök, praktiska övningar och diskussioner.


Frågor & Svar

Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta gärna oss på Moa Lärcentrum.
[recaptcha]

Kom i kontakt

Kontaktperson

Helena M Källström
Moa.uppsala@moa-larcentrum.se
010-207 06 01

MoA Lärcentrum i Uppsala

Adress till vår nya skola i Uppsala är ännu inte helt klar. Skolan kommer ligga centralt i Uppsala eller med mycket goda bussförbindelser inom Uppsala tätort. Information om den nya adressen uppdateras inom kort.

Gå till skolsidan