Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Värmdö

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Nu har turen kommit till MoA Lärcentrum i Värmdö att få ta del av alla MoA:s utbud av utbildningar. Våra utbildningar har ett mycket gott rykte ute på marknaden och våra elever har gett oss bästa betyg i flera mätningar i landet. Vi rekryterar våra lärare med omsorg och våra skolor står för kvalitét i utbildningen, allt för att det ska bli som bra som möjligt för dig som elev under din studieperiod hos oss. Detta har lett till att vi ständigt växer som utbildningsaktör och fr.o.m hösten 2015 erbjuder vi alla former av utbildningar till dig som vill studera i Värmdö. Tillsammans med studievägledare och lärare utformar vi tillsammans med dig en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkes- och livserfarenhet. Det finns möjlighet till validering av kurser eller kursmoment beroende på vilken tidigare kunskap du kan visa upp.

Distansutbildningar

Du kan starta en av våra distansutbildningar bara dagar efter att din ansökan har kommit in och det bästa av allt är att alla sökande antas en utbildning. Vårt utbud av distansutbildningar hittar du här på vår webbsida. I distansutbildningen erbjuds du en personlig lärare och mentor som hjälper dig igenom dina studier. Vår lärplattform är enkel att förstå och innehåller filmer och verktyg för att underlätta för dig och dina studier. Det skriftliga provet som utförs i slutet av kursen sker på vår skola i Huddinge.

De yrkesutbildningar vi är specialiserade på är vård och omsorg samt barn och fritid. Här har vi goda kontakter med branschens arbetsgivare för att kunna erbjuda de bästa och mest intressanta APL platserna. Du kan även komma in till några av våra skolor i Stockholmsområdet och  få vara med på klassundervisning eller studieverkstad.

Yrkesväktarutbildningen

Vi har även en unik utbildning till yrkesväktare tillsammans med väktarbolaget genom BYA där du läser i klass (tre terminer) och sedan ut i arbete. Ett gott tecken från utbildningen är att 90% av eleverna har fått arbete efter utbildningen och 100% av eleverna rekommenderar utbildningen enligt Swecos senaste elevmätning. För att få reda på mer information om utbildningen så finns det här på vår webbsidan.

Du är hjärtligt Välkommen att studera på MoA i Värmdö och du kan alltid  komma till våra skollokaler för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Hos oss på MoA Lärcentrum är det roligt att lära sig saker!

Prövning & validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Prövning

Den som är bosatt i landet och vill ha betyg från kommunal vuxenutbildning ska ha möjlighet att genomgå prövning i alla kurser som det sätts betyg på och i gymnasiearbete. Det här gäller även den som tidigare har fått betyg på kursen eller gymnasiearbetet. Att genomgå en prövning innebär att du testas i samtliga kunskapskrav i aktuell kurs. Kunskapskraven kan vara både teoretiska och praktiska. Efter genomförd prövning registreras betyget F – A. Hos oss på MoA har du möjlighet att anmäla dig för prövning i de kurser vi erbjuder i vårt kursutbud.

Välkommen att kontakta skolan på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se för mer information, det är också via denna mail du anmäler dig för prövning genom att skriva ditt fullständiga namn, din hemkommun, kursen du önskar pröva i samt om du har läst kursen tidigare (i så fall bifogas betyg)!

Prov och prövningstillfällen VT18 Sthlm

 

18 oktober i Huddinge kl. 9-13
22 november i Kista kl. 9-13
20 december i Södertälje kl. 9-13

: klockan

MoA Lärcentrum i Värmdö erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet (BF) är ett yrkesprogram som har många olika yrkesutgångar. Det är ett program för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar, allt från små barn till vuxna!

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård och omsorg

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

Du hittar information om våra lediga tjänster här.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

MoA Lärcentrum i