Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Södertälje

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill läsa utbildning riktad mot vård- och omsorg samt väktarutbildning. Vi erbjuder intressant utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!

Tillsammans med studievägledare och lärare utformar vi tillsammans med dig en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkes- och livserfarenhet. Det finns möjlighet till validering av kurser eller kursmoment beroende på vilken tidigare kunskap du kan visa upp.

Våra undervisningslokaler finns på trivsamma och centrala Lovisinsgatan 3, som ligger ett stenkast från pendeltågsstationen.

Du är alltid välkommen att vara i våra skollokaler för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Hos oss på MoA Lärcentrum är det roligt att lära sig saker!

Varmt välkommen till MoA Lärcentrum i Södertälje!

Just nu hos MoA Lärcentrum i Stockholm Södertälje

22 Sep 2017

För dig som är antagen till starten i augusti gällande vård- och omsorgskurser

Läs hela nyheten
15 Aug 2017

Prov och Prövningstillfällen i Södertälje och Huddinge HT17

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hela eller delar av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Prövning

Den som är bosatt i landet och vill ha betyg från kommunal vuxenutbildning ska ha möjlighet att genomgå prövning i alla kurser som det sätts betyg på och i gymnasiearbete. Det här gäller även den som tidigare har fått betyg på kursen eller gymnasiearbetet. Att genomgå en prövning innebär att du testas i samtliga kunskapskrav i aktuell kurs. Kunskapskraven kan vara både teoretiska och praktiska. Efter genomförd prövning registreras betyget F – A. Hos oss på MoA har du möjlighet att anmäla dig för prövning i de kurser vi erbjuder i vårt kursutbud.

Välkommen att kontakta skolan för mer information!

 

Prov- och prövningstillfällen HT17 Huddinge och Södertälje

 Huddinge 24 augusti 8.30-12.30

Södertälje 29 augusti 12.30-16.30

Huddinge 15 september 8.30-12.30

Södertälje 21 september 8.30-12.30

Huddinge 6 oktober 8.30-12.30

Södertälje 12 oktober 8.30-12.30 

Huddinge 27 oktober 8.30-12.30

Södertälje 2 november 8.30-12.30

Huddinge 17 november 8.30-12.30 

Södertälje 23 november 8.30-12.30

Huddinge 15 december 8.30-12.30

Södertälje 21 december 8.30-12.30

 

 

MoA Lärcentrum i Södertälje erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård och omsorg

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

Läs om de lediga tjänsterna här.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Roger Psajd
TF Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: roger.psajd@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Södertälje

Adress: Lovisinsgatan 3
151 89 Södertälje

Telefon: 010-2070601