Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Sollentuna

Enligt våra värderingar hjärtligt, inspirerat, engagerat och med kvalitet vill vi ge fler elever chansen att kunna studera på MoA Lärcentrum. Vår skola firar 2017 20 års jubileum med vårdutbildningar inom komvux. Det betyder att vi har lång erfarenhet av att utbilda undersköterskor med de olika utgångarna.

Med start i augusti 2017 välkomnar vi alla elever som söker i Norrort till våra nya skolor i Kista, Danderyd och Åkersberga. MoA Lärcentrum vill som vanligt bidra med att en utbildning där studiemiljön och kvaliteten på kunskaper när eleven är klar med sin utbildning är viktigt.

Vi erbjuder följande utbildningar:

Vård- och omsorgsutbildning med följande fördjupning äldreomsorg, hälso- och sjukvård, funktionsnedsättning och psykiatri

Barn- och Fritidsutbildningar med följande fördjupning barnskötare, assistent, pedagogisk verksamhet

Väktarutbildning

Tillsammans med BYA (Bevaknings och Yrkes och Arbetsmiljönämnden) och deras väktarutbildningar samlokaliserar vi nu vår vård-och omsorgsutbildning, barn och fritidsutbildning samt väktarutbildning.

Vi vill skapa en dynamisk studiemiljö där väktarelever möter Vård och omsorgselever och Barn och fritidselever. Detta kan också göra att vi får en bra mix mellan tjejer och killar på skolan.

Samtliga utbildningar kan du gå både på distans eller i klass. För distanselever som studerar Vård och Omsorgsprogrammet eller Barn och Fritidsprogrammet erbjuds handledning i Kista, Danderyd eller Åkersberga om man önskar. Vår väktarutbildning utgår från vår skola i Kista.

Hjärtligt välkommen att börja hos oss!

Söket för P5 öppnar  25 april och ligger öppet till 20 augusti.

P5 startar 16 oktober.

Just nu hos MoA

17 aug 2018

Vi söker en Utbildningsadministratör till MoA Lärcentrum i Stockholm och Nyköping!

Läs hela nyheten

Prövning & prov

Välkommen att kontakta skolan på: moa.stockholm@moa-larcentrum.se för mer information, det är också via denna mail du anmäler dig för prövning genom att skriva ditt fullständiga namn, din hemkommun, kursen du önskar pröva i samt om du har läst kursen tidigare (i så fall bifogas betyg)!

Prov och prövningstillfällen VT18 Sthlm

 

18 oktober i Huddinge kl. 9-13
22 november i Kista kl. 9-13
20 december i Södertälje kl. 9-13

MoA Lärcentrum i Sollentuna erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Vård och omsorgsprogrammet

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn och Fritidsprogrammet

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

Gå till utbildningen

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Daniela Bethgabriel
Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Sollentuna

Växel: 010-20 70 601