Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Nyköping

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill kurser på distans och samtidigt få en utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

I Nyköping erbjuder vi Barn och fritidsprogrammet med yrkesutgång barnskötare och Vård- och omsorgsprogrammet på distans. Att läsa på distans i Nyköping innebär att du får tillgång till engagerade lärare samt en lärplattform som lätt ska ta dig igenom kursen genom att ge dig en struktur och tydliga kopplingar till kunskapskraven. I vår lärplattform har du också tillgång till bland annat självrättande tester, portfolio och diskussionsforum. Det ska inte behöva vara ensamt att läsa på distans!

Vi är certifierade av Vård- och omsorgscollege

Vård och omsorgscollege

Just nu hos MoA Lärcentrum i Nyköping

20 Mar 2017

Nu är MoA Lärcentrum anslutna till Vård- och omsorgscollege

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Mer information kommer.

MoA Lärcentrum i Nyköping erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet (BF) är ett yrkesprogram som har många olika yrkesutgångar. Det är ett program för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar, allt från små barn till vuxna!

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

Mer information kommer.

Kom i kontakt

Kontaktperson

Marina Graneskog
Verksamhetschef
marina.graneskog@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Nyköping

MoA Lärcentrum
Blommenhovsvägen 26
611 39 Nyköping

Telefon: 010-2070601