Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Norrköping

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill läsa utbildning riktad mot vård- och omsorg (på distans) och väktarutbildning, all utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Tillsammans med din personliga mentor utformas en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkeserfarenhet och livserfarenhet. Dessa delar är underlaget för din individuella studieplanering. Möjlighet till validering av kurser finns.

Skolan i Norrköping ligger centralt på Nelinsgatan 14, ett kort stycke från Södra Promenaden. Vi har ljusa rymliga lokaler med hemtrevlig karaktär. Vårt mål är att det ska kännas som att du sitter hemma i vardagsrummet och studerar när du är hos oss på MoA Lärcentrum.

Just nu hos MoA Lärcentrum i Norrköping

13 maj 2019

Ny verksamhetschef på MoA för Östergötland/Sörmland!

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Norrköping erbjuder följande utbildningar

 
Yrkeshögskola

Undersköterska med specialistkompetens inom allmän och specialiserad palliativ vård

Fokus i palliativt arbete är att skapa bästa möjliga livskvalitet för svårt sjuka, döende samt att stötta deras närstående. Som specialistutbildad inom palliativ vård kan du även få möjlighet att vara en rådgivande och handledande profession i den verksamhet du arbetar i.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

010-207 06 01

MoA Lärcentrum i Norrköping

MoA Lärcentrum Norrköping
Nelinsgatan 14
60345 Norrköping

Telefon: 010-2070601

E-post: moa.norrkoping@moa-larcentrum.se