Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Nässjö

Välkommen till MoA Lärcentrum i Nässjö!

På MoA Lärcentrum i Nässjö utbildar vi undersköterskor på uppdrag av vår samarbetspartner Vuxenutbildningen i Nässjö.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits sedan 1997, då vi startade våra vård-och omsorgsutbildningar i Linköping. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö i centralt belägna lokaler i Nässjö. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang, där bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värderingar – hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet – vilket har skapat den omvittnade ”MoA känslan” som alla våra elever beskriver.

Efter några års uppehåll är vi nu äntligen tillbaks i Nässjö med vård-och omsorgsutbildningar. Genom att vi utbildat tusentals undersköterskor i Jönköping och Nässjö under mer än tio års tid, har vi byggt upp ett unikt kontaktnät med arbetslivet i regionen. Inom vård- och omsorgsprogrammet erbjuder vi både klass och distans som utbildningsform. 

Hjärtligt välkommen till oss på MoA!

 

MoA Lärcentrum i Nässjö är certifierade av Vård och omsorgs College.

Vård och omsorgscollege

Just nu hos MoA Lärcentrum i Nässjö

17 Dec 2018

Lisa Äljen ny verksamhetschef på MoA Lärcentrum i Jönköping!

Läs hela nyheten
23 okt 2018

MoA Lärcentrum i projekt med Aneby kommun/ Arbetsförmedlingen

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hela eller delar av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

Här kommer vi publicera information om prövningstillfällen.

MoA Lärcentrum i Nässjö erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster i Nässjö:

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Kontaktperson
Lisa Äjlén
Verksamhetschef

Telefon: 010-207 06 01
E-post: lisa.ajlen@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Nässjö

MoA Lärcentrum
Rådhusgatan 29
571 31 Nässjö

Tel: 010-2070601