Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Motala

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill läsa allmänna gymnasiekurser på distans och samtidigt få en utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!

Att läsa på distans i Motala innebär att du får tillgång till engagerade lärare samt en lärplattform som lätt ska ta dig igenom kursen genom att ge dig en struktur och tydliga kopplingar till kunskapskraven. I vår lärplattform har du också tillgång till bland annat självrättande tester, portfolio och diskussionsforum. Det ska inte behöva vara ensamt att läsa på distans!

Varmt välkommen till MoA Lärcentrum i Motala!

Just nu hos MoA Lärcentrum i Motala

Prövning & Validering

 

MoA Lärcentrum i Motala erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Distanskurser

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

Mer information kommer.

Kom i kontakt

Kontaktperson

Vesna Pavlovic
010-207 06 01
vesna.pavlovic@moa-larcentrum.se


MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum i Motala

Södra Allén 21

59137 Motala