Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Mjölby

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill kurser på distans och samtidigt få en utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Att läsa på distans i Mjölby innebär att du får tillgång till engagerade lärare samt en lärplattform som lätt ska ta dig igenom kursen genom att ge dig en struktur och tydliga kopplingar till kunskapskraven. I vår lärplattform har du också tillgång till bland annat självrättande tester, portfolio och diskussionsforum. Det ska inte behöva vara ensamt att läsa på distans!

Just nu hos MoA Lärcentrum i Mjölby

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Mjölby erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Distanskurser

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Vesna Pavlovic
010-207 06 01
vesna.pavlovic@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Mjölby