Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill läsa utbildning riktad mot vård- och omsorg, barn och fritid samt väktarutbildning, all utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Tillsammans med din personliga mentor utformas en individuell studieplan där du själv väljer kurser och studietakt. Vi tar hänsyn till tidigare utbildning, yrkeserfarenhet och livserfarenhet. Dessa delar är underlaget för din individuella studieplanering. Möjlighet till validering av kurser finns.

Skolan i Linköping ligger ett stenkast från Stora torget i ljusa och hemtrevliga lokaler. Du är alltid välkommen att vara på skolan för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Hos oss på MoA Lärcentrum är det roligt att lära sig saker!

 

Just nu hos MoA Lärcentrum i Linköping

19 Maj 2016

Vi har fortfarande platser kvar till våra utbildningar för hösten 2016

Läs hela nyheten
11 Maj 2016

Johanna Bengtsson, ny utbildningsledare på MoA Lärcentrum!

Läs hela nyheten

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar tidigare betyg, intyg, arbetserfarenhet och livserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hel eller del av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Linköping erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsprogrammet

Barn- och fritidsprogrammet (BF) är ett yrkesprogram som har många olika yrkesutgångar. Det är ett program för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar, allt från små barn till vuxna!

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Administratör/personaladministratör (Kurspaket 1)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Ekonomiassistent (Kurspaket 2)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Butikssäljare/Handel (Kurspaket 3)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Företagande/Entreprenörskap och Marknad (Kurspaket 4)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Inköpare (Kurspaket 5)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Fördjupad administration (Kurspaket 6)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Fördjupad ekonomi (Kurspaket 7)

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Fördjupning butiksäljare/handel- Butikschef (Kurspaket 8)

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster i Linköping:

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Anna Falkström
Verksamhetschef

Telefon: 013-13 70 95
E-post: anna.falkstrom@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum Linköping
Ågatan 53
582 22 Linköping

Telefon: 013-13 70 95
E-post: moa.linkoping@moa-larcentrum.se