Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum i Linköping är skolan där alla känner sig välkomna! Här kan du läsa i klass eller på distans, på heltid eller deltid, du väljer vad som passar bäst för dig. Är du intresserad av att läsa vård- och omsorg, barn och fritid, försäljning och service, väktarutbildning eller högskoleförberedande kurser, då är MoA det självklara valet. Välkommen!

Utbildningen håller en personlig karaktär och yrkeslärarna har självklart arbetslivserfarenhet från just ditt valda utbildningsområde. Vi erbjuder spännande utbildningar av hög kvalitet som är anpassade efter dina behov. Tillsammans utformar vi din individuella studieplan för att utbildningen ska passa dig så bra som möjligt.

MoA i Linköping ligger ett stenkast från Stora torget i ljusa och hemtrevliga lokaler. Du är varmt välkommen att vara på skolan för att studera oavsett vilken studieform du läser. Vi är måna om att du som elev ska trivs hos oss och att du känner att det är roligt att plugga! Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån värdeorden: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!

MoA Lärcentrum startade sin verksamhet just i Linköping redan 1997 och har sedan dess vuxit till att finnas på flera orter runt om i landet. Att vi funnits i Linköping länge innebär såklart att vi har väletablerade kontakter med de branscher vi utbildar inom samt ett väl fungerande samarbete med kommunen som är vår huvudman.

Välkommen att höra av dig så kan vi berätta mer och svara på just dina specifika frågor.

MoA Lärcentrum i Linköping är certifierade och engagerade i Vård- och Omsorgscollege. 

 

Ansökan enstaka kurser inom Vård och omsorg, Barn och Fritid samt Försäljning och service

  • Kursstart 3 juni 
    Ansökan öppen mellan 3 mars – 7 april

Ansök på Linköpings kommuns hemsida här.

Prövning & Validering

Du som har arbets- eller livserfarenhet inom ditt utbildningsområde kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar intyg och arbetslivserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hela eller delar av kurs. Validering innebär att studietiden blir kortare, beroende på hur mycket du har möjlighet att validera. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Linköping erbjuder följande utbildningar

 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsutbildning: undersköterska

Vård- och omsorgsutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsutbildningen

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Försäljning och serviceutbildning

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Malin Carlzon Friström
Rektor
010-207 06 01
malin.fristrom@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum Linköping
Ågatan 53
582 22 Linköping

Apotekaregatan 14
582 27 Linköping

Telefon: 010-2070601
E-post: moa.linkoping@moa-larcentrum.se