Synpunkter på utbildningen

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum i Linköping är skolan där alla känner sig välkomna! Hos oss kan du läsa utbildning riktad mot vård- och omsorg, barn och fritid, handel och administration, väktarutbildning och högskoleförberedande kurser. All utbildning med personlig karaktär och dina lärare har erfarenhet från just ditt valda yrkesområde. Vi erbjuder spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter dina behov. Vi utformar en individuell studieplan där du är med och påverkar studietakt.

Skolan i Linköping ligger ett stenkast från Stora torget i ljusa och hemtrevliga lokaler. Du är alltid välkommen att vara på skolan för att studera oavsett vilken studieform du har valt att läsa. Vi vill att du som elev ska trivas hos oss och känna att det är roligt att gå i skolan! Välkommen att höra av dig för ett besök så kan vi berätta mer och svara på just dina specifika frågor.

MoA Lärcentrum i Linköping är certifierade av Vård- och Omsorgscollege.

 

Kursstarter och ansökningsperioder

Period 1, yrkespaket och enstaka kurser.
Ansökan 17 oktober 2022 – 27 november 2022
Kursperiod 16 januari 2023 – 2 juni 2023 (v. 3-22)

Period 2, yrkespaket och enstaka kurser.
Ansökan 23 januari 2023 – 12 februari 2023
Kursperiod 27 mars 2023 – 11 augusti 2023 (v. 13-32)

Period 3, enstaka kurser.
Ansökan 13 mars 2023 – 23 april 2023
Kursperiod 5 juni 2023 – 20 oktober 2023  (v. 23-42)

Period 4, yrkespaket och enstaka kurser.
Ansökan 8 maj 2023 – 18 juni 2023
Kursperiod 14 augusti 2023 – 29 december (v. 33-52)

Period 5, yrkespaket och enstaka kurser.
Ansökan 21 augusti 2023 – 10 september 2023
Kursperiod 23 oktober 2023 – 12 januari  2024 (v. 43-02)

Ansök på Linköpings kommuns hemsida här.

Allmänna gymnasiala kurser finns att läsa på distans.

 

MoA Lärcentrum startade sin verksamhet i Linköping 1997 och har sedan dess vuxit till att finnas på flera orter runt om i landet. Att vi funnits i Linköping länge innebär såklart att vi har väletablerade kontakter med de branscher vi utbildar inom samt ett väl fungerande samarbete med kommunen som är vår huvudman. Hos oss på MoA erbjuds du en trivsam miljö och ett flexibelt studieupplägg. Du möter lärare med stor kompetens och engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån värdeorden: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet!

Prövning & Validering

Du som har tidigare arbets- eller livserfarenhet kan genomgå en valideringsprocess på MoA Lärcentrum. Valideringsprocessen startar när du blir antagen som elev hos oss. Vi gör en kartläggning tillsammans med dig där vi dokumenterar intyg och arbetserfarenhet. Utifrån denna kartläggning planerar vi dina studier. Du kan validera hela eller delar av kurs. Valideringen avslutas med en prövning för ett nationellt gymnasiebetyg i aktuell kurs.

MoA Lärcentrum i Linköping erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Distanskurser

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Vård- och omsorgsutbildning: undersköterska

Vård- och omsorgsutbildningen riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Barn- och fritidsutbildningen

Barn- och fritidsutbildningen (BF) är en yrkesutbildning för dig som är intresserad av att jobba med människor i olika åldrar.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Yrkesväktarutbildning

I samarbete med BYA, Bevakningsbranschens och yrkes-och arbetsmiljönämnd, och ett antal vuxenutbildningar bedriver vi Sveriges enda yrkesväktarutbildning för vuxna. I utbildningen får du kunskap om människans beteende samt kunskap om säkerhet, bevakningsregler och rutiner i branschen.

Gå till utbildningen
 
Vuxenutbildning

Administratör

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

På MoA Lärcentrum möts man av ett stort engagemang, mycket glädje och en stark vilja att genomföra Sveriges bästa vuxenutbildning. Hos oss är alla en viktig del av företaget och man har stora möjligheter till utveckling. Organisationen är skapad på ett modernt sätt och vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga villkor i ett snabbt expanderande företag.

På vår LinkedIn och Facebook sida publicerar vi våra lediga tjänster. Följ oss och håll dig uppdaterad:

Facebook

LinkedIn

Kom i kontakt

Kontaktperson

Daniela Bethgabriel
Verksamhetschef / Rektor
010-207 06 01
daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrum i Linköping

MoA Lärcentrum Linköping
Ågatan 53
582 22 Linköping

Apotekaregatan 14
582 27 Linköping

Telefon: 010-2070601
E-post: moa.linkoping@moa-larcentrum.se