Lämna feedback

MoA Lärcentrum i Katrineholm

MoA Lärcentrum är ditt alternativ om du vill kurser på distans och samtidigt få en utbildning med personlig karaktär. Vi erbjuder rolig och spännande utbildning av hög kvalitet som är anpassad efter ditt eget behov, intresse och önskemål.

MoA Lärcentrum är ett utbildningsföretag som har funnits i Östergötland sedan 1997. Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö och ett flexibelt studieupplägg. Hos oss möter du lärare med stor kompetens och stort engagemang. Bemötande, etik och förhållningssätt genomsyrar alla våra utbildningar. Vi arbetar utifrån våra värdeord: hjärtligt, inspirerat, engagerat med kvalitet! Varmt välkommen till MoA Lärcentrum!

Att läsa på distans i Katrineholm innebär att du får tillgång till engagerade lärare samt en lärplattform som lätt ska ta dig igenom kursen genom att ge dig en struktur och tydliga kopplingar till kunskapskraven. I vår lärplattform har du också tillgång till bland annat självrättande tester, portfolio och diskussionsforum. Det ska inte behöva vara ensamt att läsa på distans!

Just nu hos MoA Lärcentrum i Katrineholm

Prövning & Validering

Mer information kommer.

MoA Lärcentrum i Katrineholm erbjuder följande utbildningar

  Se alla distanskurser här.

 
Vuxenutbildning

Vård och omsorgsprogrammet

Vård- och omsorgsprogrammet riktar sig till dig som vill arbeta med hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer med en funktionsnedsättning.

Gå till utbildningen

Jobb & Karriär

Mer information kommer.

Kom i kontakt

Kontaktperson

Karin Billsten
Verksamhetschef

Telefon: 010-2070601
E-post: karin.billsten@moa-larcentrum.se

MoA Lärcentrums växel är öppen måndag till fredag kl. 08.00 – 16.30. Lunchstängt mellan kl. 12.00 – 13.00.

MoA Lärcentrum i Katrineholm