Lämna feedback
20 juni, 2017

Vi söker Verksamhetschef till region Stockholm

Ny Position

Verksamhetschef

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe? Vi fortsätter att växa i region Stockholm och söker nu en riktigt vass Verksamhetschef med ansvar för våra tre utbildningsenheter.

Som verksamhetschef hos oss på MoA blir det din uppgift att vidareutveckla och leda dina utbildningsenheter Stockholm Stad, Nacka/Värmdö samt Norrort. Du ansvarar för ekonomi, personal, arbetsmiljö samt för det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du styr verksamheten så att den inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med lärare och administratörer.

Vi söker dig som är utbildad rektor och därmed är väl insatt i skolans styrdokument och vad det innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör oss ännu bättre och därmed bidrar till att stärka vårt varumärke.

Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och får energi av affärer och dynamiska möten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Vi erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Josefsson eller Maria Svensson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast den 20 Augusti.