Synpunkter på utbildningen
17 december, 2018

Vi söker vård- och omsorgslärare och barn- och fritidslärare till Linköping

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

Ditt arbete kommer bestå av klassundervisning och distansundervisning i vård- och omsorgsämnena eller barn- och fritidsämnena för elever inom vuxenutbildningen. Förutom undervisning tillkommer andra för läraruppdraget naturligt tillhörande uppgifter, såsom mentorskap och utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Att bistå vid anskaffning av APL-platser kan också förekomma.

Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande.

Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Meriterande om du har lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i de ämnen som ingår i vård- och omsorgsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. För vårdlärartjänsten ser vi också gärna att du har en bakgrund som sjuksköterska. Erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen är också meriterande.

Arbetstid: Deltid/heltid, efter ö.k.

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)

Löneform: Fast månadslön (MoA Lärcentrum har kollektivavtal)

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Intervjuer och urval sker löpande så sök gärna tjänsten så snart som möjligt!

Ansök senast: 2019-01-06!

Kontaktperson: Tf. verksamhetschef/VD, Jens Porsgaard

Tel växel: 010 – 2070601

Tel direkt: 070 – 797 35 83

E-post: jens.porsgaard@moa-larcentrum.se

Adress: MoA Lärcentrum, Ågatan 53, 582 22 Linköping