Synpunkter på utbildningen
5 juli, 2019

Vi söker svenska- och engelskalärare till vår verksamhet i Ängelholm!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

Arbetsuppgifter: Nu söker vi lärare som är behöriga att undervisa i ett eller flera av följande ämnen: svenska och engelska på grundskole- och gymnasienivå. Undervisning kommer att ske både i klass och på distans i Ängelholm samt distansundervisning till viss del hos andra verksamheter.

Utbildning/Erfarenhet: Som person har du en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Du brinner för att arbeta nära de studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Ett projekt- och problemorienterat arbetssätt är ett naturligt sätt för dig att arbeta. Erfarenhet av utbildning för vuxna, mångkulturellt arbete samt digitalt lärande är meriterande. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och lösningsfokuserad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och kreativitet. Önskvärt är om du har lärarexamen samt lärarlegitimation och vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av undervisning inom gymnasieskolan och/eller vuxenutbildningen. Du bör ha goda datakunskaper och god samarbetsförmåga.

Tillträde: Omgående/enligt ö.k.

Arbetsomfattning: Kan anpassas till deltid eller heltid. Vi kommer överens om ett schema som passar både dig och verksamhetens behov.

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på sex månader).

Kontaktperson: Verksamhetschef Marina Graneskog

Tel direkt: 073-6567643

Adress: MoA Lärcentrum, Östergatan 26, 262 31 Ängelholm

Ansökan: Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV, personliga brev samt kontaktuppgifter till minst tre referenser till Marina via mail: marina.graneskog@moa-larcentrum.se

Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart som möjligt.

Ansök senast 2019-08-15!