Lämna feedback
18 augusti, 2017

Vi Söker Studie- och yrkesvägledare till Stockholm

Vi Söker Studie- och yrkesvägledare till Stockholm

_MG_0111-Redigera

Vi är det lilla värderingsstyrda företaget i en omvärld av riskkapitalbolag. Vi har hjärtat på rätt ställe och lever efter våra värderingar ”Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med kvalitet”. Vi är måna om vår teamkänsla och det är en självklarhet att vi har kul och trivs på vårt arbete! Vi som jobbar här vill vara positiva inspiratörer som både utmanar och motiverar, utifrån elevernas egna förutsättningar. Vi har en stark tro på alla elever. Det nära samarbetet mellan elever och lärare ger en ömsesidig respekt som bygger samhörighet och gemensamma mål. Våra lärare är personer som vill göra skillnad och vill leverera något extra och lever därför som de lär. De har höga och positiva förväntningar på eleverna och utgår från att de både vill och kan lyckas. Vi är ett tillväxtföretag med vind i seglen och nära till beslut.

Dina arbetsuppgifter

Som studie- och yrkesvägledare hos oss på MoA Lärcentrum arbetar du nära eleverna och är en viktig del av teamet med lärare, verksamhetschef och administratör på skolan. Tillsammans ger ni eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas med studierna. I rollen som studie- och yrkesvägledare kommer du att träffa eleverna enskilt och i grupp i klassrummet. Du vägleder och uppmuntrar eleverna i deras studiesituation och synliggör vilka möjliga vägar mot arbetslivet som finns. I de enskilda mötena kommer du följa upp och planera elevernas studier. Din arbetsplats kommer vara både i vår filial på Patrons Pehrs väg 3 vid Huddinge station, vår filial i centrala Södertälje samt framöver elever även från Norrort. Vi vill gärna höra dina förslag om hur du önska fördela arbetsveckan vi ses för intervju.

Formell kompetens:
Du delar våra värderingar Inspirerande, Engagerad, Hjärtlig och kvalitetsmedveten.
Du har examen eller är studerande till studie-och yrkesvägledare.
Du har helst erfarenhet av att arbeta med elever inom VO/BF inom VUX.
Du är en van datoranvändare och kan snabbt lära dig ny program.
Du tycker om att möta elever i klassrumssituation.
Du är duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor.
Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom.

Dina personliga egenskaper
För att trivas hos oss behöver du tycka om att vara flexibel och se utmaningen i att arbeta i en organisation som strävar efter att hela tiden utvecklas och bli bättre. Du är utåtriktad och har förmågan att nå ut till eleverna. Det är också viktigt att du vill ha roligt på jobbet och att du möter utmaningar med en positiv lösningsorienterad inställning. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Vad får du på MoA?
Som anställd på MoA Lärcentrum får du möjlighet att arbeta i en unik arbetsmiljö i utbildningsbranschen. Vi är ett värderingsstyrt och ägarlett företag som har nära till beslut. Du får också tillgång till belöningssystemet i MoA Sharing vilket innebär en viss utdelning per anställd vid varje årsskifte om verksamhetsåret genererat vinst.

Varaktighet, arbetstid
Tillsvidare

Deltid/heltid
Anställningsform Tillsvidare.

Tjänsten är antingen på deltid eller heltid, efter önskemål och ö.k.. Vi tillämpar kollektivavtal mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI

Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse

Ersättning
Fast månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 20170831
Urval och intervjuer sker löpande, vilket medför att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför varmt välkommen med din ansökan redan idag!. Ansökan skickas till: roger.psajd@moa-larcentrum.se