Synpunkter på utbildningen
24 juni, 2019

VI SÖKER EN VERKSAMHETSCHEF TILL VÅR NYSTARTADE VERKSAMHET I UPPSALA!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 10 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård- och omsorgsutbildningar. Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en kommunikativ, pedagogisk, passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe?
MoA Lärcentrum har som ensam extern aktör fått det ärofyllda uppdraget att ansvara för Uppsala kommuns Vård och Omsorgsutbildning från och med i höst. Därför söker vi nu en riktigt vass Verksamhetschef med ansvar för vår nystartade skola i Uppsala, samt med utbildningsansvar för vår verksamhet i Stockholm. Från och med oktober 2019 har vi elever inom vuxenutbildningen i Uppsala som läser kurser eller yrkespaket inom vård och omsorg.

Som verksamhetschef hos oss på MoA blir det din uppgift att, tillsammans med stödfunktioner inom företaget, starta upp MoA i Uppsala samt vidareutveckla och leda verksamheten med fullt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du styr verksamheterna så att de inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Till din hjälp kommer du ha engagerade och kunniga kollegor på våra andra skolenheter och en personalgrupp med lärare, SYV och administratör i Uppsala. Du sitter med i företagets operativa ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka både ditt eget verksamhetsområde som MoA Lärcentrums utveckling som helhet. Huvudsaklig placeringsort är Uppsala men då tjänsten även omfattar utbildningsansvar för verksamheten i Stockholm kommer viss del av arbetet utföras på plats på våra skolor i Stockholm.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är målinriktad och strukturerad och har stort fokus på elev-/kundnöjdhet och kvalité. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmåga att föreslå idéer och arbetssätt som gör oss ännu bättre och därmed bidrar till att stärka vårt varumärke ytterligare. Enligt avtal med våra uppdragsgivare krävs att du har en pågående eller avslutad rektorsutbildning vid anställningstillfället. Meriterande är om du därutöver har erfarenhet av skolledning inom vuxenutbildning och/eller utbildning inom vård och omsorg och/eller SFI/SvA.

Som person är du affärsmässig och målinriktad. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Vi erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas. Här får du en nyckelroll för denna regions fortsatta utveckling och tillväxt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena M. Källström, Utvecklingschef på MoA Lärcentrum, via mail; helena.kallstrom@moa-larcentrum.se

Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobbansokan@moa-larcentrum.se

Då urval sker löpande önskar vi din ansökan snarast, dock senast 26 juli 2019.