Synpunkter på utbildningen
10 januari, 2019

Vi söker en Verksamhetschef till Östergötland/Sörmland

Vi söker en verksamhetschef till region Östergötland/Sörmland!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet?  Är du en bra kommunikativ, pedagogisk, passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe? Vi söker nu en riktigt vass Verksamhetschef med ansvar för våra skolor i Linköping och Sörmland, med huvudplacering i Linköping. Idag har vi elever inom vuxenutbildningen som läser kurser eller yrkespaket inom vård och omsorg, barn och fritid och handel och administration.

Som verksamhetschef hos oss på MoA blir det din uppgift att vidareutveckla och leda dina utbildningsenheter med fullt ansvar för ekonomi, personal, arbetsmiljö. Du styr verksamheten så att den inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med platsansvariga, lärare och administratörer. Du sitter med i företagets operativa ledningsgrupp och har stora möjligheter att påverka både din egen ansvarade verksamhet som MoA Lärcentrums utveckling som helhet.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är målinriktad och strukturerad och med stort fokus på elev-/kundnöjdhet och kvalité.  Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör oss ännu bättre och därmed bidrar till att stärka vårt varumärke ytterligare.

Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

Vi erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas. Här får du en nyckelroll för denna regions fortsatta utveckling och tillväxt.

Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och/eller arbete inom skolledning samt en pågående eller avslutad rektorsutbildning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jens Porsgaard på jens.porsgaard@moa-larcentrum.se Du söker tjänsten via jobbansokan@moa-larcentrum.se dit du skickar in ditt CV och personliga brev. Då urval sker löpande önskar vi din ansökan snarast, dock senast 21 januari 2019.