Synpunkter på utbildningen
22 november, 2019

Vi söker en verksamhetschef till Jönköping!

Motiveras du av utveckling och trivs bäst i en roll där du har stor frihet och förtroende att forma en framgångsrik verksamhet? Är du en passionerad och affärsmässig ledare med hjärtat på rätt ställe? Veldi Kompetens söker nu en riktigt vass verksamhetschef/rektor till MoA Lärcentrum i Jönköping.

 

Din roll

Som verksamhetschef/rektor på MoA blir det din uppgift att vidareutveckla och leda utbildningsenheten med fullt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. Du styr verksamheten så att den inom ramen för avtal och lagar strävar mot gemensamma mål och under hälsosamma samverkansformer. Till din hjälp har du en engagerad och kunnig personalgrupp med lärare och administratörer. Som verksamhetschef sitter du med i MoAs operativa ledningsgrupp som leds av kvalitets- och utbildningschefen, som även blir din närmsta chef.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har stor pedagogisk erfarenhet och som är väl insatt i skolans styrdokument och vad det innebär att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete inom skolans värld. Du har avslutad eller pågående rektorsutbildning eller annan lämplig eftergymnasial utbildning inom hälso- och sjukvård eller ledarskap, alternativt motsvarande pedagogisk erfarenhet inom området. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och är coachande i din roll som verksamhetschef. Du kommer arbeta målinriktat med stort fokus på elev- och kundnöjdhet. Du är noga med att hålla dig uppdaterad på utveckling och forskning inom det pedagogiska fältet och har förmågan att föreslå idéer och arbetssätt som gör MoA ännu bättre och därmed bidrar till att stärka varumärket ytterligare.

 

Som person är du affärsmässig och målinriktad med en stark administrativ förmåga. Du trivs med att verka i en dynamisk miljö och har en trygg och positiv framtoning. Bland kollegor och medarbetare kommer du att uppskattas för att du är tydlig, strukturerad och handlingskraftig. Du är en duktig nätverkare som får energi av affärer och dynamiska möten. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och sociala kompetens.

 

Vi erbjuder

MoA Lärcentrum erbjuder dig en strategisk nyckelroll med en attraktiv närhet till både kärnverksamhet och ledning i en värderingsstyrd, modern och välmående organisation som befinner sig i en långsiktigt spännande tillväxtfas.

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och i nuläget har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5 000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor. Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – Med kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet! Läs mer på www.moalarcentrum.se

 

Kontakt: lina.murro@veldikompetens.se

Sista ansökningsdag: 20/12-19