Synpunkter på utbildningen
17 augusti, 2018

Vi söker en Utbildningsadministratör till MoA Lärcentrum i Stockholm och Nyköping!

1997 var året då MoA Lärcentrum startade i Linköping, med visionen att erbjuda en högkvalitativ, varm och hjärtlig utbildning för vuxna. Verksamheten har sedan dess vuxit stadigt och idag har vi 11 skolor runt om i landet och avtal med 30 kommuner. MoA Lärcentrum erbjuder klass- och distansstudier inom vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, yrkesväktarutbildning, grundläggande och gymnasiala allmänna teoretiska kurser samt SFI. Vi kan med stolthet säga att vi idag är ett av de större utbildningsföretagen inom vård-och omsorgsutbildningar. Vi på MoA Lärcentrum känner stor glädje och stolthet över att årligen utbilda ca 5000 elever och bidra till att fler människor får en anställning efter att ha studerat hos oss. Vårt mål är att alltid vara elevernas första val i öppna jämförelser mellan skolor.

Vi lever efter våra ledord och värderingar Hjärtligt – Inspirerande – Engagerande – med Kvalité. Vi värderar starkt vår teamkänsla och att ha kul och trivas på arbetet!

 

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som administratör är du navet i verksamheten och du samarbetar med alla förekommande funktioner och personer. Datorn är ditt viktigaste arbetsverktyg men du ska också vara tydlig och korrekt i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Att administrera innebär att ta hand om och behandla olika slags ärenden, förfrågningar eller ansökningar. Du behöver ha full kontroll över de avtal vi har med kommuner och andra kunder, likaså ha full kontroll över de administrativa system vi arbetar i: Alvis, Open24/Hypernet, Freja, It´s learning, Fronter och Sharepoint. Våra skolor är belägna på flera orter och du kan därför ha din arbetsdag förlagd på olika platser i Stockholmsområdet samt på vår enhet i Nyköping. Våra skolor ligger central i Kista, Huddinge, Södertälje och Nyköping med närhet till kollektiv trafik samt goda parkeringsmöjligheter. Ditt arbete samordnas med övriga administratörer och kollegor inom verksamheten.

 

Du kommer bland annat att:

 

Beskrivning av kvalifikationer:

Du behöver vara en ytterst flexibel och lösningsfokuserad som person samt förstå vikten av tillgänglighet och ett vänligt bemötande. Vi arbetar som ett team vilket innebär att vi ser den stora nyttan av delaktighet och tanken om att göra saker tillsammans. Att du är serviceinriktad, har en hög integritet och personlig mognad är vidare egenskaper vi förutsätter att du har. Du ska vara kommunikativ, kunna ta initiativ samt vara målinriktad.

 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration eller en högskoleutbildning samt minst två års erfarenhet av administrativt arbete. Du förväntas ha god IT-vana och kunskap i Officepaketet och Outlook. Språkligt kan du flytande svenska i tal och skrift, andra språkkunskaper är meriterat.

För tjänsten krävs även att du har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat i de administrativa system som tidigare framgått i annonsen.

 

Tillträde: Omgående

 

Ansök senast: 2018-09-30, intervjuer sker fortlöpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Hjärtligt välkommen med din ansökan redan nu.

 

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

 

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning på 6 månader)

 

Heltid/deltid: Heltid, 40 timmar/vecka måndag-fredag 8-17

 

Kontakt vid frågor: Frågor och funderingar välkomnas per mail till: daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se

 

Lön: Månadslön. MoA Lärcentrum tillämpar individuell lönesättning. Vi på MoA Lärcentrum har kollektivavtal.

 

Ansökan: Är du personen vi söker och vill vara med i vårt framgångsrika team, är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten så snart som möjligt! Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du ansöker genom att maila ditt CV & personliga brev till daniela.bethgabriel@moa-larcentrum.se